Taloautomaatio_pakedge_logo_color
C4_Dealer_Status_Badges_horz_2018_Dealer
Taloautomaatio_C4_Images_Header

Kiinnostaako taloautomaatio tai älytalo Turun seudulla / Varsinais-Suomessa

 

Olemme Control4-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä ja koulutettu asennusliike. Control4 on yksi maailman johtavista kotiautomaatio- ja ohjausjärjestelmien valmistajista. Olemme toteuttaneet kymmeniä älykkäitä taloautomaation ratkaisuja vuodesta 2017 lähtien. Lue tästä eräs asiakastarinamme.

Control4 mahdollistaa melkein kaikkien kodin ja yritysten käytössä olevien sähkölaitteiden liittämisen osaksi keskitettyä automaatioratkaisua.

Talotekniikan ohjauksen lisäksi Control4-järjestelmään voidaan yhdistää turvajärjestelmät, AV-laitteiden ohjaukset sekä musiikki- ja videopalvelut.

Control4 toimii yhteistyössä tuhansien maailman johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että yleisimmät markkinoilla olevat tuotteet ovat liitettävissä Control4 ohjausjärjestelmän osiksi.

Laajat integrointimahdollisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä ja tyytyväiset asiakkaat ovat syynä miksi yhä useampi koti- ja yrityskäyttäjä on päätynyt Control4-automaatiojärjestelmään. Suosiosta maailmanlaajuisesti kertoo myös se, että Control4:n koulutettuja asennusliikkeitä löytyy maailmalta yhteensä 91 eri maasta.

Taloautomaatio-kollaasi

Kotiautomaatio eli ns. älykoti on nyt kaikkien saatavilla

Control4-automaatioratkaisut luovat kodista paljon tavanomaista turvallisemman, älykkäämmän, mukavamman ja inspiroivamman.

Control4:llä voit yhdistää valaistuksen, musiikin, videon, lämmityksen, turvajärjestelmät ja paljon muuta yhdeksi älykkääksi kokonaisuudeksi. Tällöin voit hallita järjestelmää helposti mobiililaitteilla mistä tahansa - töistä, matkalta tai vaikka kotisohvaltasi.

Sinä määrittelet mitä asioita haluat kodistasi älykkäästi hallita, me osaamme kertoa miten ne toteutetaan.

Asennusprojekteihin kauttamme on kuulunut myös kodin tai yrityksen lähiverkon luominen laadukkaine Packedge-laitteineen, joka tukee kasvavaa dataliikennettä. Tällöin myös kodin lähiverkko (myös wlan eli wifi) tulee toteutettua laadukkaasti.

Oli sinun kohteesi sitten uudiskohde tai remonttikohde, kannattaa olla ajoissa jo suunnitteluvaiheessa yhteydessä. Silloin pystytään jo alkuvaiheessa huomioimaan tietyt tärkeät kaapeloinnit. Suuri osa Control4:stä tukee langattomia ratkaisuja, mutta osa ratkaisuista kannattaa kuitenkin toteuttaa kaapeloinnin avulla.